Informatie aanvragen

desc

Mindfulness Based Living is gevestigd aan de Perklaan 22,
9752 GP in Haren (Groningen) en een service van Maurice Foulon Gestalttherapie, bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer: KvK 56865392. Commerciële acquisitie n.a.v. gegevens op deze website, wordt niet op prijs gesteld.

Copyright
Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om teksten of andere materialen van deze website te gebruiken. Diverse teksten op deze website zijn met toestemming van de Mindfulness Association CIC vertaald in het Nederlands. Het copyright van de bronteksten ligt bij de Mindfulness Association CIC. Afbeeldingen op deze website zijn geregistreerd als 'CC0 Public Domain' en verkregen van PXHere.com.

Privacyverklaring
We gaan zorgvuldig om met de ingezonden gegevens en deze worden niet aan derden verstrekt. Meer daarover kun je lezen in onze privacyverklaring. Door gebruik te maken van het hiernaast geplaatste contactformulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Speciale korting!
Als jij iemand anders tipt op de MBLC cursus en jullie samen de cursus gaan doen, krijgen jullie beiden 10% korting op de cursusprijs! Win-Win deal voor ons beiden. Mij help je deelnemers te werven, jullie krijgen korting.

Mindfulness Based Living op Mastodon.